Designeri Romani

Icon

By Lavinia Nistor

Cocor Fashion Days – Violeta Costin Gaburici

Violeta Costin Gaburici, absolventa a Universitatii Tehnice “Gh. Asachi” din Iasi si a Şcolii Populare de Artă, secţia Design Vestimentar, este designerul colectiilor Violeta Costin Gaburici şi in acelasi timp designerul brandului RVL si managerul companiei RAVIOLI.

 

Pornind de la pasiunea deosebita de a desena si crea haine sic, iesite din tiparele cotidianului, Violeta Costin Gaburici conduce, formeaza si dezvolta astazi brandul  RVL  si concepe haine in serie limitata sub numele Colectia designer  Violeta Costin Gaburici.

 

Simtul  estetic  aparte, studiile de profil, autoeducatia si documentarea temeinica i-au permis designerului Violeta Costin Gaburici sa creeze colectii deosebite prezentate atat pe piata din Romania cat si in cea din strainatate la evenimentele de profil.

 

Potenţialul inovativ al modei poate parea in linii mari epuizat, însă Violeta Costin Gaburici propune un stil cu aer romantic, vintage, adresându-se femeii moderne, cu personalitate puternica, care este sigura pe ea si pe alegerile facute,  femeii care înţelege şi acceptă că hainele sunt ideea şi munca unui artist.

Filed under: Colectii noi, Evenimente

Lasă un comentariu